Calendari

dissabte, 9 de juny del 2012

1 o 2 conserges ?

Durant aquest curs hem comprobat que les hores del conserge de la tarda s'han reduït a dues hores i que ocasionat un desplaçament del conserge de matí. Aquest canvi ha provocat d'entrada canvis en les condicions laborals del personal laboral de l'Ajuntament, però també que el marge dels horaris de consergeria no coincideix amb el d'activitats que es realitzen fora d'horari escolar, com poden ser les activitats de pares i mares, les reunions d'Ampa, etc. És amb la col·laboració per part de la direcció i la bona voluntat d'altres persones fan que s'acabi el curs tal i com es va començar.
Què passarà el curs que bé? Segons el representant de la regidoria d'educació ens comenta que no hi ha d'haver cap problema, però tenim tota la seguretat de que això sigui així? No. Per tant, reinvidicarem la figura del conserge perquè sense conserge no farem les activitats següents:
- sala d'estudi
- activitats extraescolars, patinatge, hoquei, Ecodiver...
- assembles i reunió de pares i mares fora d'aquest horari.
- activitats per mares i pares: Tai-Txi, dansa oriental, informàtica....
Acompanyeu-nos en aquestes reivindicacions ja que ens afecta a tos, mares i pares, però sobretot els nens... Esperem que reafirmin i canviin de parer, ja que segons ells hauríem d'incloure a les extraescolars el preu de la figura del conserge.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada