Calendari

dissabte, 9 de juny del 2012

La gestió i valoració de les subvencions de llibres

En el Consell Escolar celebrat el dia 04 de juny després de que es preguntés per part d'un dels membres de l'Ampa pel tema de les subvencions de llibres, es va comunicar la nova organització en les sol·licituds de subvencions i la negativa en incloure els llibres de text i sí les sortides i les colònies, per part del representant de la regidoria d'educació. 
La reacció de la Junta va ser immediata. A la següent Assemblea de socis on no constava com a ordre de dia aquest tema, sí que es va informar perquè es comencés a transmetre als pares. També es va decidir informar a totes les Ampes d'aquesta situació i que entre totes prenguéssim una decissió i si esqueia el començament de les reinvindicacions conjuntes.
Dos dies més tard de l'Assemblea el representant de l'Ajuntament es posa en contacte amb el director de la nostra escola i comenta que TOT torna a la normalitat i es deixa sense efecte el que havia dit a l'Assemblea.

De tota manera manteniment la reunió informativa i posada en comú sobre aquest tema ja que si aquest any s'ha intentat  realitzar-ho d'aquesta manera, algun any hi tornaran. I hem d'estar preparats per respondre firmemment i conjuntament com una sola veu.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada