Calendari

dijous, 13 de setembre del 2012

Torre dels bombers

La torre dels bombers està en un estat lamentable. Des de finals de juliol l'escola i l'Ampa té coneixença per part dels bombers que no apropem els alumnes perquè hi ha perill de desfondrament. Vint dies més tard, quan hi ha una reunió amb la regidora per un altre tema de retallada en l'educació, ep! durant el mes d'agost, el dia 21, dates molt propícies i respectuoses per fer una reunió de pares, aprofitem l'avinentesa per consultar sobre la torre. No tenien cap notícia, era la primera vegada que s'els informava, ja que el tècnic en qüestió que ha de passar l'informe, no ho va fer.

A partir de les hores en un primer moment posant una cinta de seguretat tot explicant que després posaran una valla. En això han complert. La retirada de la torre és responsabilitat del Departament de... bé de la Generalitat, però hi haurà interès perquè la nostra escola es lliuri d'aquesta inseguretat?

De tota manera és curiós que aquesta informació no la tinguéssin per què la premsa local sí la va tenir. Si cliqueu a sobre el podreu llegir amb més facilitat. Posarem el comptador des del dia 25 de juliol i veurem el que triguen les administracions en treurens aquesta torre.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada