Calendari

dijous, 20 de març del 2014

XXVII Cros Escola Pau Boada 2014

Cada edició del cros és especial, aquest era per  l'absència del nostre estimat director com a spiker de les curses, però  va estar molt ben coberta per la cap d'estudis Imma Badell. Va ser un dia assoleiat i va fer que les curses tinguessin molts participants, més de 530... Es van esforçar molt tots els nens, fins i tot en la carrera d'infantils i alevins on la distància és important, van donar molt de sí... Tot un exemple d'esforç, de valentia i tenacitat!!!
La col·laboració de les empreses a través de les seves donacions és esencial per poder donar un obsequi a tots els nens després de les grans curses, independentment de guanyar copes o medalles. En un any de crisi econòmica hem d'agrair a Simply, McDonald's, Frit Ravitch i Dolç Mat les seves aportacions!!! 

La col·laboració dels pares i mares al cros ha estat entregada i molt important per poder-se fer, també un exemple! Gràcies a tots ells de nou, sense ells no és possible fer aquest cros. Els mestres han participat en l-organitzaciö i representa l-esperit de comunitat d-aquesta escola.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada