Calendari

dimarts, 16 de maig del 2017

9è CONCURS DE PROTOTIPUS SIEMENS

INSTITUT ALT PENEDÈS

Des de l'institut Alt Penedès ens demanen la nostra col·laboració per guanyar el 9è concurs de Prototipus de Siemens.

"Un any més l’empresa Siemens ha convocat el concurs de prototipus, adreçat a escoles universitàries i centres de Formació professional.
Aquesta és la novena edició que és realitzen i aquest any 2017, els projectes presentats van adreçats directament al mon de la industria 4.0.
El nostre institut ha tornat ha ser finalista, presentant un projecte anomenat Coupage.net 4.0. On la persona que ho desitja pot fer-se de forma personal el tipus de vi que més li agradi, combinant diferents vins, formes d’ampolla, taps i etiquetes i tot des de una web dissenyada exclusivament pel projecte. Estem entre els deu primers, d’un total de més de 50 instituts i universitats presentats de tot l'Estat espanyol.
A partir del dia 8 fins el 21de maig, es podrà votar “online” pel projecte, que mereixi ser guanyador. El dilluns 19 de de juny els quatre projectes que siguin guanyadors aniran a Madrid a recollir el seu premi.

Amb el vostre vot us demanem el vostre suport. Us enviem el link del vídeo i de la web de Siemens on segons les bases del concurs, heu de votar a tres projectes. Esperem que un d'ells sigui el nostre."




Enllaç per votar:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada